Flytta utomlands och förläng grillsäsongen

Älskar du grillsäsongen, men tycker att den är alldeles för kort? Då är du inte ensam. Den svenska sommaren är härlig, men kort. Om du vill ha fler grillkvällar i livet bör du överväga att flytta till varmare breddgrader, exempelvis till Spanien.

Köp lägenhet i Spanien

Spanien är ett fantastiskt mat- och vinland. Paella, sangria, gazpacho och tapas är bara några exempel på landets gastronomi. Det är inte konstigt att Spanien är ett av de populäraste resmålen bland svenskar. Många väljer även att flytta hit på heltid för att njuta av det behagliga klimatet, naturen, den rika kulturen och landets goda mat och dryck. På hemsidan mowido.se kan du enkelt hitta en lägenhet Spanien som passar dina önskemål. Du fyller enkelt i dina preferenser gällande pris, antal rum och boarea. Självklart kan du även sortera efter olika områden i Spanien. Mowido har ett stort antal bostadsannonser i populära semesterorter som Marbella, Mallorca, Barcelona, Kanarieöarna och Torrevieja. Du väljer själv om du vill bo i en myllrande storstad, på en ö eller längs kuststråken Costa del Sol och Costa Blanca. Oavsett var i Spanien du väljer att bo kan du vara säker på att grillsäsongen där är längre än i Sverige.

Vilka regler gäller för grillning och eldning i Spanien?

Innan du bjuder in vänner till en barbecue på balkongen i din nya lägenhet är det viktigt att du känner till reglerna i Spanien. Generellt är det tillåtet att grilla på egen egendom i Spanien, det vill säga på tomten, terrassen eller på balkongen. Det är dock inte tillåtet att elda i skogen, på stranden eller på offentliga platser utan tillstånd. Det finns vissa lokala regler som kan avvika från ovanstående.

kalle