Grillad lunch och sandwich till mellanmål

När man jobbar och behöver äta något snabbt till mellanmål, kan man äta ett bra mellanmål på jobbet som en Wasa sandwich med god fyllning. En Wasa sandwich är packad i en smart försluten förpackning och därför också lätt ta med. När man innan vill äta lunch på jobbet kan man ta med sig något nyttigt och gott från grillen som man kanske grillat dagen innan. Att grilla blir mycket smakrikt och kan passa perfekt till en lunchlåda på jobbet.

Ett mellanmål för alla tillfällen

När man är på ett jobb oavsett vad man arbetar med, kan det ibland vara högt tempo och man kanske inte alltid hinner sitta ner äta ett bra mellanmål. Har man dock med sig en Wasa sandwich har man alltid med sig ett bra mellanmål på jobbet som man till och med kan äta i förbifarten. Ett bra mellanmål på jobbet med en Wasa sandwich består av två hårda knäckebröd i mindre storlek med en smakrik ostfyllning som taco, paprika, pizza eller kanske tomat och basilika. Denna goda sandwich kan man även kombinera med den goda grillade lunchen man har med sig.

God grillad mat till lunchlådan

Det mesta i matväg är gott och smakrikt om man grillar och även till dagen efter. Att grilla är även bra om man vill hålla vikten då grillat är ett smalare alternativ utan behov av stekfett i en stekpanna. Vill man grilla mat som är nyttigare till lunchlådan, kan fiskrätter vara ett gott alternativ som man kan njuta av kvällen innan och sedan ta med till jobbet. Är man mer för kött finns det nyttiga grillade kötträtter som kycklingbröst marinerat i citron och rosmarin, ankbröst i apelsin eller till exempel fläskkotlett grillad med vitlök och dragon.

grillrecept.nu